Uw Complete Badkamer Specialist in Amsterdam

Wilt u een nieuwe complete badkamer en woont u in de omgeving van Amsterdam, Haarlem of Purmerend?

Bij Tegelzetterscentrale bent u aan het juiste adres! Wij zorgen voor een compleet nieuwe badkamer van de beste kwaliteit, eerst doen we het sloopwerk en daarna het voorbereiden en plaatsen van de nieuwe badkamer en tot slot verzorgen wij het tegelwerk en de afwerking. De verbouwing wordt tot in detail verzorgd en met uitstekende service en garantie afgeleverd. Door onze jarenlange ervaring kunnen we elke klus tot een daverend succes brengen, wij werken uitsluitend met de beste materialen. Ons netwerk bestaat uit zeer ervaren timmermannen, loodgieters, installateurs en tegelzetters. Al uw wensen kunnen door ons gerealiseerd worden, met onze jarenlange ervaring kunnen u helpen met het indelen van uw droom badkamer.

Wij zijn sinds 2001 de tegelzetter in Amsterdam en omgeving, met vele tientallen tevreden klanten. Ons personeel bestaat uitsluitend uit goed opgeleide vakmannen met passie voor het werk.

Wij zijn gespecialiseerd in natuursteen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en de tegelzetter zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]