Uw tegelzetter Amsterdam

Bent u opzoek naar een ervaren tegelzetter in de omgeving van Amsterdam?

Bij Tegelzetterscentrale bent u aan het juiste adres! Wij verzorgen al uw tegelwerk van A tot Z, eerst doen we het sloopwerk en daarna het voorbereiden en verzorgen wij het tegelwerk en de afwerking. De klus wordt tot in detail verzorgd en met uitstekende service en garantie afgeleverd. Door onze jarenlange ervaring kunnen we elke klus tot een daverend succes brengen, wij werken uitsluitend met de beste materialen. Ons netwerk bestaat uit zeer ervaren timmermannen, loodgieters, installateurs en tegelzetters. Al uw wensen kunnen door ons gerealiseerd worden, met onze jarenlange ervaring kunnen u helpen met het indelen van uw droom badkamer.

Wij zijn sinds 2001 actief en staan bekend als de tegelzetter Amsterdam en omgeving, met vele tientallen tevreden klanten. Ons personeel bestaat uitsluitend uit goed opgeleide vakmannen met passie voor het werk daarnaast zijn wij ook zeer klantvriendelijk en helpen u graag.

Uw tegelzetter Amsterdam is ook gespecialiseerd in natuursteen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te laten zien en te bespreken.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of heeft u vragen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en de tegelzetter zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]